søndag 14. september 2008

Se så - bordet er dekket!

Et bloggtestinnlegg. I egen blogg. Det hadde jeg knapt trodd, men det blir da så fort mørkt om dagen. Eller kvelden, rettere sagt. Det er nesten utrolig hva man rekker å gjøre inne nå om høsten.

IMG_8846Status for haven er at jeg ligger litt etter. Ikke noe særsyn for såvidt, hverken i haveverdenen, bloggverdenen eller andre verdener. Men det står altså fremdeles noen kasser med planter igjen ved hekken. Og endel potter med roser. Litt trist, de får ikke akkurat de beste oppvekstforhold. men om de klarer seg, vil de sikkert bli veldig fine. Det er drivkraften bak målet om å få det hele i jorden før vinteren kommer og tar oss. Så målsetningen for høsten havearbeid er klar: Alle planter skal ned!

For innearbeidet er målsetningen å samle spredte lister og oversikter fra herfra og derfra og få lagt inn her. I det ligger også å skaffe oversikt over måter å få det til å fungere på. Søkefunksjoner? I innlegg, eller på annen måte?  Lister, er det noe som heter, uten at det derved er sikkert at det er en god måte å lagre utallige geranium- og rosenavn.  Men spennende vil det bli, det er jeg ikke et øyeblikk i tvil om.

Jeg titter rundt i mange blogger og skaffer med inspirasjon og løsningsidéer. Det er jammen mye fint å se!  Mange fine blogger, mange fine blomster, og noen viser frem litt av havene også - det synes jeg nesten er aller mest spennende! Haver er jo så ulike! Like ulike som menneskene som er i dem!  Jeg gleder meg til å se mer...................

4 kommentarer:

Anne på Moseplassen sa...

goooood morgen!
Og gratulerer med ny blogg :D

Tove sa...

Gratulerer med ny blogg fra meg også

Mona sa...

Grattis med blogg.

Nydelig hund, minner meg om vår "Gorbie".

Kathrine sa...

Gratulerer!! Dette skal bli spennende å følge med på. Alltid artig med nye hageblogger.

:D