torsdag 29. januar 2009

Bildeutfordring

Bilde nummer seks, i mappe nummer seks. Et tilfeldig bilde i listen. Jeg liker idéen, men jeg håper den gjennomføres med hodet på rett plass.  Det eIMG_0293r slett ikke alle bilder det hadde vært aktuelt å legge ut. Unger, andres unger, venner. Særlig det. Men sikkert andre bilder i folks mapper som slett ikke er egnet...

Jeg hadde flaks, sånn sett. Mitt 6,6 bilde er dokumentasjon av en litt uautorisert bilreparasjon. En radiatorstuss hadde røket så vannet lagde en liten varmfontene i motorrommet. Stor gammel bil, ikke mulig å taue og ikke hadde jeg noen passende bil å kjøre den på henger med heller. Så den måtte selv kjøre til verkstedet 10 mil unna. Og vannet måtte holdes inne i systemet så lenge. Uten noen stuss å feste slangen på. 

Det gikk. På et vis....   Moralen er: ha alltid strips i bilen. Og gjerne noen slangeklemmer. Men strips - det er helt unnværlig. Om det er radiator, eller gassvaier, eller....   som må få en kriseløsning. Så takk Sigrid, det var mitt bilde og min historie. Jeg skal nok finne på noe passende til gjengjeld.

3 kommentarer:

Mari Anne sa...

Festlig historie, sånn i ettertid. Tipper det ikke var like festelig mens det sto på. Godt du er nevenyttig og klartenkt.

Sigrid sa...

I utfordringen var det vel opprinnelig en tekst om å bare publisere egne bilder og bare med samtykke av eventuelle personer på bildet. Jeg glemte dessverre å kopiere den teksten.(Håper du spurte bilen først ;-))(Siden den tydeligvis har en sterk personlighet, mener jeg :-))

Maria sa...

Klart jeg spurte bilen! Hun er temmelig PR-kåt, damen, og var lutter velvilje! Hadde hun vært like velvillig når det kom til bruk, hadde hun vært en fryd.

Og nei, det var ikke noe festlig mens det sto på. Især ikke første forsøk, langt inni skogen... og da tenkte jeg ikke engang på å ta bilder.