onsdag 18. februar 2009

Hvite haver er også haver

 

Endelig er det hvit, gammeldags vinter. Ute. Og inne. Det er litt ekstra varmt på badet er der frøpottene står. Og det spirer litt. Riktignok ingen Echinaceaspirer, men det er ikke uventet. Har ikke fått dem til før heller. Men gir ikke opp! Geraniumene spirer. Mest i de letteste: bohemicum og collinium. Desverre ikke de mest attraktive. Men er det ikke sånn livet er - det man veeeldig gjerne vil ha, vil man ha fordi det er vanskelig å få til. Vi er rare, vi mennesker.

maria[1] Det er vinterferieuke. Desverre litt redusert, men i morgen bærer det av sted inn i ødemarken. Masse sne, ingen løype. Målet er å begrense tyngden på sekken. Det ville være en bekreftelse på at jeg er i ferd med å bli gammel og fornuftig, om jeg klarer det. Bildet ble tatt der oppe forrige snefall. Ulven er bare med som en illustrasjon på at Krokskogen er som den engang var.

5 kommentarer:

ASSA sa...

God tur inn til ødemarken :D

Sigrid sa...

Så synd at du ikke var i form på mandag. Håper mange, lange skiturer piffer deg opp igjen :-)

Maria sa...

Takk ASSA - ødmarken var like flott som forventet:)

ja, det var dumt med mandagen:( Hadde gledet meg til haveinspirasjon. Men det komemr nye sjanser, sikkert. Må da bli inspirasjoner fremover nå... i dag er det jo sol!

Mari Anne sa...

Jeg ser du har nytt innlegg i bloggen din som heter "Drømmen om..." Jeg lurer litt på hvorfor jeg ikke får opp det nye innlegget ditt. Har du stengt meg ute liksom??? Eller har du funnet ut hvordan man lager innlegg sånn bare for seg selv ... Jeg skal innrømme at jeg blir litt nysgjerrig på hva du drømmer om...

Maria sa...

Neida, klart jeg ikke har stengt deg ute.

Får det bare ikke helt til... prøver igjen!