onsdag 18. februar 2009

Hvite haver er også haver

 

Endelig er det hvit, gammeldags vinter. Ute. Og inne. Det er litt ekstra varmt på badet er der frøpottene står. Og det spirer litt. Riktignok ingen Echinaceaspirer, men det er ikke uventet. Har ikke fått dem til før heller. Men gir ikke opp! Geraniumene spirer. Mest i de letteste: bohemicum og collinium. Desverre ikke de mest attraktive. Men er det ikke sånn livet er - det man veeeldig gjerne vil ha, vil man ha fordi det er vanskelig å få til. Vi er rare, vi mennesker.

maria[1] Det er vinterferieuke. Desverre litt redusert, men i morgen bærer det av sted inn i ødemarken. Masse sne, ingen løype. Målet er å begrense tyngden på sekken. Det ville være en bekreftelse på at jeg er i ferd med å bli gammel og fornuftig, om jeg klarer det. Bildet ble tatt der oppe forrige snefall. Ulven er bare med som en illustrasjon på at Krokskogen er som den engang var.

6 kommentarer:

ASSA sa...

God tur inn til ødemarken :D

Sigrid sa...

Så synd at du ikke var i form på mandag. Håper mange, lange skiturer piffer deg opp igjen :-)

Maria sa...

Takk ASSA - ødmarken var like flott som forventet:)

ja, det var dumt med mandagen:( Hadde gledet meg til haveinspirasjon. Men det komemr nye sjanser, sikkert. Må da bli inspirasjoner fremover nå... i dag er det jo sol!

Mari Anne sa...

Jeg ser du har nytt innlegg i bloggen din som heter "Drømmen om..." Jeg lurer litt på hvorfor jeg ikke får opp det nye innlegget ditt. Har du stengt meg ute liksom??? Eller har du funnet ut hvordan man lager innlegg sånn bare for seg selv ... Jeg skal innrømme at jeg blir litt nysgjerrig på hva du drømmer om...

Maria sa...

Neida, klart jeg ikke har stengt deg ute.

Får det bare ikke helt til... prøver igjen!

Anonym sa...

情趣用品,情趣,情趣用品,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片